<u>Skład komisji do konkursu na Kierownika jednostki w Klinice Chorób Zakaźnych dla Dorosłych</u> <u>Wydział Lekarski nr ref. AO/1220 – 30/2024</u>

- 1. Prof. dr hab. Piotr Pruszczyk przewodniczący komisji
- 2. Prof. dr hab. Zbigniew Gaciong JM Rektor

Wydział Lekarski

- 3. Prof. dr hab. Rafał Krenke
- 4. Dr hab. Urszula Ambroziak
- 5. Prof. dr hab. Marek Kulus
- 6. Prof. dr hab. Marcin Grabowski
- 7. Prof. dr hab. Rafał Stec
- 8. Prof. dr hab. Marcin Wojnar

Przewodnicząca Rady Dyscypliny Nauk Medycznych

- 9. Prof. dr hab. Hanna Szajewska
- 10. Agnieszka Kujawska-Misiąg Dyrektor Wojewódzkiego Szpitalna Zakaźnego